Opinie o Nas

IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO (WPI) 

Izolat białka serwatkowego WPI zapewni nam od 85-90 % białka. W odróżnieniu od koncentratu, izolat zawiera w sobie bardzo małą ilość węglowodanów, czasami znikomą (od 0 do 3 %) i tłuszczu (od 0 do 3 % ). Odżywka białkowa w formie izolatu uzyskiwana jest przez zaawansowaną metodę filtracji, która zapobiega destrukcji wartościowych i bioaktywnych składników. Podobnie jak hydrolizat - jest dość szybko wchłaniana. Smak izolatu zależny jest od producenta i dodanych aromatów i słodzików. Izolaty białka serwatkowego często posiadają zdecydowanie lepszy aminogram od standardowego koncentratu.

TOP 10 "IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO (WPI)"

Produkty najczesciej wybierane przez naszych klientow.

No products

To be determined Dostawa
0,00 zł Razem

Realizuj zamówienie